Bierbibliotheek De Zoete Inval / Het Dorstig Hert

Voor wie champagnetherapie te ordinair is: maak een afspraak met uw personal bierbibliothecaris in bierbibliotheek De Zoete Inval / Het Dorstig Hert. Uw bierbibliothecaris kan u helpen de juiste keuzes te maken. Door middel van een private tasting van een keur aan excellente bieren kan een fatsoenlijk en gezond bierdieet worden opgesteld. Want van een lekker biertje, is nog nooit iemand dood gegaan. Behalve…

Blieft u zuur, wild, porter, Bavaria of toch liever een blend? Uw bierbibliothecaris weet raad.

Alle hoogwaardige selecties zijn af te blussen met C++ bieren. Tijdens de tasting zal er voornamelijk worden gesproken over literatuur en over de mensen die dat lezen.

Vergeet niet uw bierbibliotheekkaart mede te nemen.

Over de selectie:
Nieuw toegevoegd 11-6
Ik kan haast niet wachten, vers op de planken een stout van Electric Bear Noisette met hazelnoot en chocolade, Harviestoun Brewery Ola Dubh 16, Kaapse Auguste Peach Saison gerijpt op Bordeaux vaten en last but not least de overheerlijke  Westvleteren 12 om de boel mee af te blussen.

Update 9-3: 2 classic Orval toegevoegd (drie jaar oud) Moersleutel Lust = op.

De Nevels zijn radicaal en ongekend. In huis Nevel Weide – wilde lichte met Spalter hop – en Nevel Dwaal – wilde witte met met szechuanpeper en berenklauwzaad. Van de (oude) geuzes zijn de 3 Fonteinen en de speciale Oude Geuze Boon bereids out of stock, naar de ontsluiting van de Oude Wambeek De Troch en de Fond Tradition wordt reikhalzend uitgezien.

Uit Wageningen staat een straffe selectie op fles: De Bengel II, De Drost en de No Barley Wine beloven een drieledig divers smaakavontuur.

Van Moersleutel’s Seven Sins Anniversary serie staan Lust, Pride en Sloth in de klimaatkast. Waar de andere vier zonden vooral zwaar en zwaarder waren, wordt hier ook een lichtere toets verwacht.

Kaapse Ludwig is Oktoberfest, van Kaapse Knikker (colab Marble), Kaapse Bolt (colab Moersleutel, 12% barley wine), Kaapse Brandgans (colab Ramses, 10% zoete Wheat Wine ), Kaapse Jimmy (colab Goodland, ahem: “Double Dryhopped Antipode Saison van 8,5% gebrouwen met Australische Galaxy hop!”) en Kaapse Hanz (colab Bax, 11,5% Imperial Baltic Porter) is de voorraad  onuitputtelijk vooralsnog.

Lowlander Love Ale is de (excllente) valentijns Lowlander van de HEMA. Kort & Krachtig van De Molen (De Molen staat altijd garant voor kwaliteit) is <strike>vrijelijk verkrijgbaar dus erm waarom in de bibliotheek</strike> niet meer verkrijgbaar.

Hema Rookworst Bier is niet te hachelen. Vandestreek is een gerenommeerd merk.

Share this: