De Zoete Inval #8:
GRAW Jeroen Bosch / Anouk Griffioen / Nies Vooijs

zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 11.00-17.00 uur
Het Wilde Weten
Robertfruinstraat 35 3021 XB Rotterdam

Kiezen uit 999 ateliers tijdens GRAW, Groot Rotterdams Atelier Weekend, dat is geen doen. Volgt u blindelings bijgaande snaakse suggestie, dan maakt u van alles van waarde mee. Eindigen doet u bij mij, Het Wilde Weten, gewoon begane grond, om te vertellen hoe en of het bevallen is. Ook voor klachten over de kwaliteit van het gebodene bent u bij mij aan het juiste adres. Vermits goed geformuleerd zal prangend euvel worden gebundeld in het zwartboek kunstenaars 2023, al dan niet voorzien van bronvermelding.

Bijgaand (slordig ingetekende) kaart geeft vier adressen. Volgorde is niet van belang. 1,2,3, 3,2,1, 2,1,3 kan allemaal. Gratis consumptie als u alle stempeltjes kunt laten zien eens bij 4 aanbeland. De reis is het doel.

1 Niels Post, Petra van Noort, Kunst & Complex bovenste verdieping.
Kunst & Complex is een prachtpand vol geschiedenis. Altijd fijn om in te verdwalen. Al hebben sujetten het gehalveerd en staat de helft drie jaar leeg in afwachting van actie. Mis Jeroen Kuster, Charlotte Schleiffert niet.

2 Jeroen Jongeleen, Stichting B.A.D.
Jeroen Jongeleen loopt rondjes en kan praten zeg maar lult u de oren van het hoofd.

3 Han Hoogerbrugge, Koningsveldestraat 14
Miste u de zoötroop No Fun No Future haast u dan naar zijn locatie, alleen dit weekend. Ik ken het hele complex nauwelijks. Gyz La Rivière zit er ook, verklapt de website.

En 4 dat is thuis, De Zoete Inval bij mij, Het Wilde Weten. Ik toon Bambarbiezut waar het eigen werk betreft, La Paille van Anouk Griffioen en een tiental werken van Nies Vooijs.

Share this: